All-In Containers balsponsor bij Juventa ‘12 – SC Rijssen

Vanaf het seizoen 2024/2025 is er bij elke officiële thuiswedstrijd van het eerste elftal een sponsor gekoppeld aan de wedstrijd als ‘balsponsor’. Juventa ‘12 1 neemt het aankomende zaterdag in de eerste bekerwedstrijd op tegen SC Rijssen. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van dit jaar is All-In Containers uit Almelo de balsponsor. Hieronder maak je kennis met de balsponsor van deze wedstrijd.

All-In Containers is een toonaangevend containerbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van speciale uitvoeringen containers, voor diverse toepassingen. Daarnaast leveren zij ook de zogeheten standaard containers uit voorraad, nieuw en gebruikt. All-In beschikt over een eigen werkplaats, waar vakmanschap en innovatie samenkomen om unieke containeroplossingen te realiseren. Ook voor container onderdelen ben je bij All-In Containers aan het juiste adres!

Op zoek naar nieuwe of gebruikte containers, maatwerk containers, onderdelen, transport of reparatie en onderhoud van containers? Neem dan contact op met All-In Containers. Bekijk de website via: https://www.allincontainers.nl/.  Of neem contact op per mail via: info@allincontainers.nl of telefonisch via: +31 546 673 674

Namens Juventa ‘12, en in het bijzonder de 1e selectie, danken wij All-In Containers voor het sponsoren van de bal!

Aankomende zaterdag trapt het 1e elftal op de vernieuwde aanvangstijd van 15:15 af. We verwelkomen jullie graag zaterdag op Sportpark het Lageveld!

Ook balsponsor worden? Als balsponsor ‘schenk’ je als sponsor/ondernemer de wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd. De balsponsor staat gedurende de week en de wedstrijd in de schijnwerpers, onder meer door vermelding op onze clubkanalen. Wil je ook een wedstrijdbal sponsoren? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via: sponsor-commissie@juventa12.nl

Dit vind je misschien ook leuk...